הזמנת קייטרינג לחתונה היא עניין לא פשוט. כל זוג רוצה לקבל את המזון הכי איכותי, אבל לפעמים התקציב לא מאפשר זאת. לכל הפחות, חשוב שכל האורחים יהנו מהשירות. אף אחד לא באמת יצפה לקבל מזון גורמה או מנה בשווי 500 ₪ באירוע – אבל במקרים רבים, בין אם האוכל טוב או לא, מסתבר שהשירות הוא מי שגורם למוזמנים להיות מתוסכלים בזמן האירוע. להל הגורמים.
שירות איטי
קייטרינג בשרי כשר הוא גולת הכותרת של כל חתונה. אנשים מחכים למנוע האלה. בחלק מהמקרים, עד שהמלצר מגיע, כבר נגמר הזמן וצריך לצאת לרחבה. זה קורה כאשר לא מדובר במלצרים חדשים שעובדים לאט, או כאשר פשוט אין מספיק מלצרים באירוע. זה נורא מעצבן אורחים שבזמן שכולם הלכו לרחבה, הם רק מתחילים לאכול. הרי אין מלצר לכל שולחן, כל מלצר משרת לפחות 2 שולחנות.
דוכני מזון לחתונה
כדי למנוע זאת, חלק מהזוגות מזמינים דוכני מזון במקום הגשה לשולחן. כל כך אחד דואג למנה שלו. יחד עם זאת, כאשר מדובר באירוע עם מוזמנים רבים, קורה עוד דבר שיכול לעצבן אורחים – תור ארוך מידי. עוד עניין: עד שהם מקבלים את המנה שלהם – היא מסתבר כפושרת.
איזון:לכן כדי להימנע ממצבים כאלה, חשוב לעשות להתייעץ עם חברת קייטרינג לחתונה שהזמנה. למשל להימנע מהזמנת דוכני מזון לחתונות של 400 איש ומעלה. ואם בכל זאת אתם מעוניינים להשתמש בדוכני מזון כי זה מוזיל את האירוע, אז לדאוג שיש מספיק מזנונים שימנעו תורות ארוכים .
מנה צמחונית לא מספיק טובה: הרבה מאוד אנשים בימנו הם צמחוניים וטבעוניים. בהרבה הזדמנויות הם מתקשים לבחור אוכל באירועים כי לא דואגים לאוכל צמחוני ראוי. מנה הכולל אנטיפסטי זאת לא מנה עיקרית ראוייה. גם לא סלט או שניצל תירס. רצוי לדאוג שישנו מזון טבעוני איכותי באירוע כך שאף אחד לא ירגיש מקופח. צרו קשר אם השף ותשאלו או מה הוא מבשל. תנו לזה דגש בזמן שאתם מגיעים לשלב הטעימות. זה חשוב מאוד.