כל חברת קייטרינג מציעה מגוון תפריטים בשריים מרשימים ואיכותיים. אחד מהתפריטים הוא למשל האסאדו, שעשה אלינו עליה מארגנטינה וארצות דרום אמריקה, ומתאים לאירועים רבים המבוססים על תפריט בשרי.
מהו אסאדו
אסאדו הוא מושג המשמש לציון שיטה לצליית בשר על הגריל, תוך שימוש בחרבות מסורתיות – "אסאדורס" שהבשר פרוש עליהן על-מנת שהחום של האש יגיע באופן שווה לכל חלקיו. את הבשר המוכן מניחים על מגש גדול, ומגישים אותו בליווי מגוון רטבים, שהמפורסם בהם הוא הצ'ימיצ'ורי, שמבוסס על פטרוזיליה, אורגנו, שום, מלח, פלפל וחומץ. גם הסלסה, שמתבססת על עגבניות טריות וצ'ילי חריף, מככבת לצד בשר האסאדו. מלבדם מוגשים גם תבלינים, שמן וחומץ. ארוחת אסאדו מסורתית תהיה מורכבת ממבחר בשרים שנצלו ע"י ה "אסאדור" (טבח) והיא כוללת גם לחם, סלטים, שתיה וקינוחים.למי מתאים קייטרינג בשרי על בסיס תפריט אסאדו
חברת קייטרינג טובה יכולה להתאים את התפריט בהתאם לסוג האירוע שאתם חוגגים. בעיקרון,אסאדו מתאים לכולם. מאירוע קטן יחסית ועד חתונת בוטיק, מי שאוהב ויודע להעריך בשר משובח, יתחבר מאוד לשיטת הצלייה האיכותית של הבשר וטעמו הייחודי. שיטת האסאדו היא חדשה יחסית בישראל, וככזו מותירה רושם רב על הסועדים. לאירועים מכובדים עם מוזמנים רבים ונופך יוקרתי, האסאדו מתאים במיוחד. לפיכך, אנחנו ממליצים למי שאוהב חדשנות ומקוריות המשתלבים עם אוכל טעים ופרזנטציה משלימה, להזמין את תפריט האסאדו. הנאה ושביעות רצון מובטחים בוודאות.מה חשוב לבדוק כשמזמינים אסאדו?
ראשית, כמו בכל הזמנה של קייטרינג בשרי, יש לוודא שהבשר שמספקת חברת הקייטרינג הוא טרי. בשר פג תוקף או מקולקל חלילה עשוי לגרום לבעיה תבראותית קשה. שנית, יש לוודא כי הבשר כשר, במידה והדבר עקרוני בעיניכם. קחו בחשבון כי גם אם אתם לא מקפידים על כשרות, ייתכן ורבים מהאורחים כן מקפידים ולכן וודאו מראש את הנושא. ולבסוף, יש לוודא עם בעלי החברה באיזה אופן תתבצע הצלייה בפועל, האם היא איטית או רגילה, באיזה ציוד ישתמש הטבח ומה רמת המיומנות והניסיון שלו בצליית בשרים בשיטה זותפריט קייטרינג אסאדו
סמנו לנו בתפריט מה אתם מעוניינים להזמין!
מעל 25 איש-עלות לאדם 100 ש"ח כולל עריכה וחד פעמי או 80 ש"ח ללא עריכה וללא חד פעמי
24-15 איש - עלות לאדם 120 ₪ כולל עריכה וחד פעמי או 100 ₪ ללא עריכה וחד פעמי
15-10 איש- עלות לאדם 100 ₪ לא כולל עריכה וחד פעמי