במקרים רבים, כאשר מתכננים חתונה קטנה בחצר בית או בכל מקום אחר שנועד לכך, אפשר לנתב את התקציב לטובת אוכל איכותי יותר בין אם הוא מוגש ע"י דוכני מזון או בהגשה קלאסית לשולחן. קייטרינג לחתונה, הוא נושא שתמיד משאיר רושם על האורחים חודשים רבים לאחר שנגרמה לחתונה. כמה פעמים אמרים שמעתם שעדיין מדברים במחמאות על חתונות של אחרים, למרות שכבר עברה יותר משנה. קייטרינג בשרי לחתונה, המוגש ע"י מגשי אירוח, גם הוא יכול להשאיר את אותו הרושם. להלן כמה דברים שחשוב לדעת.
ואם בכל זאת אתם מתחתנים באולם אירועים
אם האוכל לא טוב, אין כל טעם לעשות חתונה במקום ואין זה משנה עד כמה הוא מפואר. לכן כאשר אתם חותמים חוזה עם גן אירועים כלשהו, חשוב שיהיה בו סעיף אשר מאפשר לכם לבטל את החוזה אם הקייטרינג במקום הוא לא לטעמכם. יחד עם זאת חשוב ששלב הטעימות יהיה כמה שיותר רחוק מתאריך החתונה שכן, כך יהיה לכם זמן למצוא מקום חלופי לערוך בו את החתונה שלכם.
הגשה בטיימינג טוב
יש חתונות בהן המנה העיקרית יוצאת ב 11:00 בלילה ויש חתונות בהן הקינוח יוצא בשעה זו. 11 כדאי לבדוק זאת ולא לגלות זאת ברגע האחרון. לכן במקרים רבים כדאי שלא להתחיל בריקודים ישר לאחר החופה, אלא קודם כל באוכל. כך תגיעו למצב שמנה עיקרית מוגשת ב 22:30 והקינוח ב 11:30. בכל מקרה, מומלץ שלא להגיש את הקינוח מוקדם מידי מכיוון שזה מסמל לאורחים ללכת מוקדם יותר. בשביל אנשים רחוקים, הקינוח הוא הזמן ללכת מכיוון שכל הם מרגישים שנתנו את הכבוד הראוי לזוג ונשארו מספיק זמן.
מגשי אירוח או דוכני מזון?
דוכני מזון יכולים להוריד לכם את מחיר הקייטרינג, אבל אם אתם מתחתנים במקום קטן, יכול להיות שזה יבוא על חשבון המקום בעולם והיה צפוף לאורחים. לכן כדאי להתייעץ אם מנהל האירוע בשלב כמה שיותר מוקדם לפני שעושים זאת. מגשי אירוח המוגשים למרכז השולחן, יכולים להוות פתרון טוב במקרה כזה ולכן כדאי לקחת זאת בחשבון.