אין ספק שתכנון חתונה הוא אירוע מלחיץ כשם שהוא משמח. כדי להוריד את הלחץ, לוקחים את כל האפשרויות בחשבון כולל מה יכול להשתבש ומוצאים פתרונות למקרים כאלה. אבל זוגות רבים לא מבינים שכאשר יתרחשו תקלות במהלך החתונה, אישית, לא יהיה זמן, ראש וכוח לטפל בהן ולכן הכל נשאר להיות תלוי במנהל האירוע או נציג חברת קייטרינג לחתונה שהוזמנה. אז איזה תקלות עלולות להתרחש בזמן האוכל וסביבו? אגב אין זה משנה עם מדובר בקייטרינג חלבי או בשרי.
פתיחת רזרבות
הזמנתם 300 אורחים לחתונה. תמיד צריך לקחת בחשבון שקרוב ל 10 אחוז מהם לא יגיעו בין בגלל בעיות שונות. לכן צריך להתחייב על 10 אחוז פחות. כלומר לשים 10 איש בתור רזרבה ולשלם לחברת הקייטרינג את ההפרש לאחר האירוע או כמה ימים לאחריו. אבל כל מנהל אירוע יאמר שהוא לא יכול לפתוח רזרבות ללא אישור נציג המשפחה. זהו תהליך קל ופשוט ומה שצריך לעשות הוא פשוט למנות אחד. זה ימנע מצבים של מחזור בכיסא או מנה. כלומר אישור קל ופשוט של רזרבות מלי שיהיה צורך לרוץ ולחפש את בן המשפחה – ימנע את הצרה הזו.
אורחים שלא מוצאים מה לאכול
זהו הדבר הכי גרוע שיכול להתרחש. לכן חשוב תמיד יהיו לכל לכל הפחות 3 אופציות לבחירה כאשר אחת מהשלושה היא מנה צמחונית. אם יש לכם אפשרות בחירה ליותר מ 3 מנות עיקריות – זה יהיה נהדר. תמיד יהיה מישהו צמחוני או מישהו שלא אוהב בשר. ישנה גם אפשרו שאנשים לא יהאבו אסאדו או פרגית ויעדיפו דג. ואם לא יהיה דג, הם יוותרו על המנה המרכזית. לכן חשוב שתמיד כולם יהיו מרוצים.
כשרות
חשוב לוודא שלמקום יש תעודת כשרות. מדוע זה חשוב? כי זה לא רק חשוב לרבנות אלא גם לאורחים ששומרים על כשרות. חשוב לברר אם יש אורחים אשר זקוקים לגלאט כושר. בכל עולם יש אופציה להזמין מנות גלאט. במקרים רבים מדובר בכמות מינימלית של 10 מנות כי פחות מכך זה כבר לא משתלם.
>>> הגשה ופינוי