כאשר חושבים על הזמנת קייטרינג לבר מצווה או לחתונה, חושבים גם על המקום. ישנם מקומות שלא מאפשרים הזמנת שירות הסעדה חיצוני ומחייבים שימוש במטבח שלהם. מצד שני ישנם מקומות שלא מפעילים שירות זה כלל ולכן יש צורך בחיפוש חברת מתאימה. אין זה משנה מהו המקרה שלכם, להלן כמה דברים שכדאי לדעת על הקשר שבין האולם לאוכל.
קראו עוד על קייטרינג מומלץ
מחיר – הוא משתנה לפי עונות השנה. בשיא עונת החתונות המחיר יהיה גבוהה יותר בעוד שבעונות שאין להם ביקוש, המחיר יכול להיות נמוך אפילו ברמה של 50 ₪ למנה באולם. המחיר יכול להשתנות גם לפי היום בשבוע. יום חמישי הוא כמובן היום היקר ביותר. לכן אורחים שמגיעים לחתונה בתקופה זו, יודעים שכדאי לשים צ'ק קצת גדול יותר.
גודל האולם ושיטת ההגשה – הוזלה בערך של כמה עשרות ש"ח מתאפשרת ע"י הזמנת דוכני מזון (בופה) וללא שימוש במלצרים המגישים את המנות לשולחן. אבל זה לא מתאים לכל אירוע. זה פחות מאתים לאירועים מעל 400. למה? ייווצרו תורים ארוכים. כמו כן, שיטה זו פחות תתאים למקומות קטנים.
שף
כאשר אתם מזמינים שירות הסעדה, כדאי לברר מי השף שעומד מאחורי האוכל ולא רק כאשר אתם מגיעים לשלב הטעימות. כדאי לבקש את שמו ולחקור על אודותיו ברחבי האינטרנט. אין זה משנה אם מדובר בהזמנת קייטרינג לבר מצווה (חלבי או בשרי) וזה בהחלט לא משנה אם מדובר בחתונה. רצוי להתייחס לכך באותה רמת חשיבות.
הזמנת חברת קייטרינג לאירועים קטנים
אם החלטתם להזמין חברה למקום שלא כולל שירות מטבח, כדאי לדאוג שהאוכל מתאים לסוג האירוע. יש לדאוג שהוא מתאים לקהל היעד. למשל אם יש ילדים, חשוב לדאוג למנות מתאימות. כמובן שתמיד כדאי לדאוג שיהיו מנות צמחוניות ברמה טובה. יש להתחשב גם בטבעוניים.
קראו עוד על קייטרינג כשר במרכז