קייטרינג ועיצוב שולחנות

עיצוב שולחנות

אין ספק שתהליך החתונה הוא לא קל ולפעמים גם מלחיץ. על הזוג לתמרן במקביל בין כמה נושאים כמו הזמנת קייטרינג לחתונה, חיפוש דיג'יי, אולם וצלם. במאמר זה נעסוק באחת מהנושאים שעליהן מתקיימת דילמה במהלך תכנון החתונה – עיצוב שולחנות.

המחשבה הראשונית

חשוב להבין שזוג שמתחתן אינו חושב על האירוע שלו כמו זוג שמגיע כאורח לחתונה. לכן כאשר נפגשים עם מעצבת, הם צריכים לחשוב על הדברים הבאים בקשר לעיצוב שולחנות:
1. מפות
2. מפיות
3. עיצוב מרכז שולחן

עיצוב בסיסי ועיצוב שעליו צריך לשלם

ברוב המקומות המפות והמפיות כלולות בתשלום המנה וכל מה שעל הזוג לעשות הוא לבחור את הצבעים והמרקמים. כמו כן, בכל אולם מציעים עיצוב בסיסי למרכז השולחן. לרוב מדובר בנר מהפשוט ביותר ועד לנר מעוצב קלות. זה כמובן העיצוב הבסיסי. כאן מתחילים רעיונות לעיצוב השולחן. נרות, פרחים אגרטלים ועוד. עלות כל יחידה לשולחן יכולה לנוע בין 40 ₪ ועד ל 100 ₪ ואולי אפילו יותר. הכל תלוי בסוג העיצוב והפרחים. כך שלמשל אם יש לכם 300 מוזמנים ו 30 שולחנות – יכול להיות שעל עיצוב השולחנות תשלמו 2500 ₪.

עד כמה כדאי להשקיע בעיצוב?

האמת היא שרוב האורחים לא ממש מתעניינים בעיצוב למרכז השולחן וגם לא זוכרים מאף אירוע מה היה שם בדיוק. חלקם אפילו מזיזים אותו כדי שלא יפריע להם לקחת שתייה. יחד עם זאת, לפעמים דלות עיצוב יכולה לשדר ריקנות, במיוחד כאשר העיצוב הבסיסי הוא מראש דל. כמו כן, אם הזמנתם דוכני מזון במסגרת שירות קייטרינג חלבי או בשרי, השולחן יהיה ריק בכל מקרה מאוכל, ואולי אם לא תעצבו את מרכז השולחן – התחושה תהיה פחות נעימה.

אז מה כדאי לעשות

אם אתם חושבים איפה להשקיע יותר בתקציב ואיפה פחות, אז כדאי להשקיע יותר בעיצוב החופה כמו גם בהזמנת שירות הסעדה איכותי. אלה אזורים שלא ממש מומלץ להתפשר עליהם, כמו גם על איכות הדיג'יי. אלו דברים שאנשים זוכרים. חלקם כמובן יופיעו בתמונות וישאירו רושם זה או אחר. לעומת זאת, נושא עיצוב השולחן הוא פחות קריטי.

שיתוף:

באותו העניין

תפריטים כשרים לפסח

תפריט שיכניס אתכם למוזה בליל הסדר 2015 תפריט בשרי מנות ראשונות – בתוספת 15 ש"ח נתחי גפילטע פיש מעוטרים גזר ממרח כבד קצוץ עלי גפן

לקריאה »

חוגגים חנוכה עם מוזה

קייטרינג מוזה יוצאת עם חבילות דוכני מזון אטרקטיביות לכבוד חג החנוכה : בחרו את החבילה המתאימה עבורכם : חנוכה קליל : בר קפה מקצועי מיני

לקריאה »

קייטרינג בחורף

אין ספק שהאביב והקיץ הן העונות הטובות ביותר לעריכת אירועים. גם הסתיו הוא עונה מבוקשת. לעומת זאת, עונת החורף היא פחות מועדפת, אבל יש לה

לקריאה »

צרו קשר